Bursa Çıkışlı PROMOSYON KÜBA TURU 1890 Euro

0.00 TL

Fiyatlar 9+ kişi için geçerlidir. Daha az sayıdaki gruplar VİP grup olarak değerlendirilecektir.

VİP grup fiyatı 4+ kişi 2400 Euro dan başlamaktadır

1.Gün Tur Güzergahı

Havana İstanbul

HAVAYOLU :  AIR FRANCE

HAVANA (3) – VARADERO (2)

VARADERO OTELDE HERŞEY DÂHİL KONAKLAMA
VİZE VAR ( SADECE PASAPORT FOTOĞRAFINI GÖNDERMENİZ YETERLİ) 

İSTANBUL – HAVANA  

İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde saat 02.00’da buluşma. Bagaj, pasaport ve biniş işlemlerinden sonra, saat 05.05’te Air France Havayolları’nın AF1391 nolu uçuşu ile Paris’e uçuş. Yerel saat ile 07.50’de Paris’e varış. Yapılacak aktarmanın ardından saat 13.25’de Air France Havayolları’nın AF820 nolu uçuşu ile 17.50’de Havana’ya varış. Varışımıza istinaden havalimanından ayrılıyor ve otelimize yerleşiyoruz. 

Sabah Kahvaltısı : Dahil

Öğle Yemeği : Ekstra olarak alınacaktır

Akşam Yemeği : Ekstra olarak alınacaktır.

Para Birimleri : Küba – Peso 
 


2.Gün Tur Güzergahı

Havana

HAVANA

Kahvaltının ardından Havana şehir turu. Havana şehir gezimiz esnasında UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan Havana Eski Kenti, Malecon Bulvarı, Devrim Meydanı, Colomb Mezarlığı, Atatürk Büstü, Plaza de Armas, Cathedral Meydanı, San Francisco Meydanı, Plaza de Vieja göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turu sonrası Dileyen misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği öğle yemekli ve canlı müzikli Benzersiz Havana Turuna katılabilirler (95 Euro). Bu turumuza 1958 yılının sonunda Küba devrimine kadar Amerika’dan ithal edilmiş, daha sonra konulan ambargoya istinaden bir daha ülkeye sokulma şansı olmayan ve günümüzde de aktif olarak kullanılmakta olan Eski Amerikan arabaları ile başlıyoruz. (Amerikan arabaları gezimiz 2 saat sürecektır.) En yenisi 1959 model olan dünyada sadece Küba’ya özgü-devrim öncesi zengin Amerikalıların arkasında bıraktığı araçlarımız ile Küba sokaklarında yapacağımız gezi sonrası Küba’nın Gaudisi olarak da bilinen Jose Antonio Rodriguez Fuster’in Barselona’da Gaudi’den, Romanya’da Brancusi’den etkilendikten sonra ilk defa 1995 yılında kendi ahşap eviyle başlayan ve sonraları 80’den fazla komşusunu da içine alan Fusterlandia’yı ziyaret edeceğiz. Bu gezinin ardından yine Küba kültürünün çeşitliliğine çok yakından tanık olacağımız ve adını zengin bir tüccardan alan (Fernando Hamel) Hamel meydanını ziyaret ediyoruz. Afro Cuban dini Santeria ve danslarını içinde barındıran (Rumba) bu özel sokağı ziyaretimizin ardından Batista rejiminde önceleri saray olarak kullanılmış devrim sonrasında da halkın hizmetine müze olarak açılan Devrim Müzesini gezeceğiz. Duygusal anlar yaşayacağımız bu ziyaretimizden sonra öğle yemeğimiz için yerel restorantımıza doğru hareket ediyoruz.

 Öğle yemeğimiz sonrasında Havana’yı kuş bakışı göreceğimiz İsa Heykeli, Che Guevara’nın kısa bir dönem ofis olarak kullandığı aynı zamanda El Morro- Fuerza ve San Carlos kalelerine ev sahipliği yapan Casablanca Bölgesini ziyaret edeceğiz. Casablanca bölgesi ziyaretimizden sonra Küba’nın olmazsa olmazı olan sırasıyla Cathedral-Armas-Sanfransisco ve Vieja Meydanlarını yürüyerek adımlayacağız. Turumuz sonrası serbest zaman ve otelimize dönüş. Akşam dileyen misafirlerimiz Compay Segundo, İbrahim Ferrer, Celia Cruz ve daha birçok ünlü isim ile birlikte çalmış olan, ünü dünyanın dört bir yanına yayılmış ve Türkiye’de de defalarca konser vermiş gerçek Bueno Vista Social Club sanatçılarının müzikleri eşliğinde gerçekleşecek olan akşam yemeği turumuza katılabilirler (85 Euro). Turumuz otantik yerel restorantımız da beyaz, kırmızı et veya deniz ürünleri menülüdür. (1 mojito + 2 adet alkollü alkolsüz içecek ücretsizdir.) Dilerseniz Küba’nın seçkin kokteyllerinden mojito, cuba libre, pina colada, daiquiri tadına bakabilirsiniz.) Yemek sonrası otelimize transfer.

Sabah Kahvaltısı : Otelde ücrete dahil olarak alınacaktır.

Öğle Yemeği : Ekstra olarak gerçekleşecek olan Benzersiz Havana turunda alınacaktır.

Akşam Yemeği : Ekstra olarak gerçekleşecek akşam yemeği turunda alınacaktır.

Para Birimleri : Küba – Peso 

 

3.Gün Tur Güzergahı

Havana

HAVANA

Kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği tam günlük öğle yemekli Pinar del Rio – Vinales vadisi turuna katılabilirler (95 Euro). Bu turumuzda ilk durağımız olarak dünyaca ünlü Cohiba-Montecristo-Partagas-Romeo&Juliet vb. markaların resmi olarak üretildiği Pinar Del Rio Puro Fabrikasını ziyaret edeceğiz. (Bazı dönemlerde renevasyon amaçlı kapalı olabiliyor) Burada tütünün puroya dönüşmesinin her aşamasını gözlemleme şansımız olacak. Fabrika gezimiz sonrasında 1999 yılından beri UNESCO Dünya Mirası Listesinde yerel alan Vinales vadisine yolculuğumuz başlıyor. Ünlü yönetmen Steven Spielberg’ün bile hayran kalıp Jurassic park filminde kullanmak istediği bu eşsiz vadide sırası ile Los Jasminez Seyir Terası, Benito’nun Çiftliği,İndian Cave (Cueva del Indio),Leovigildo Gonales’in 1961 yılında yaptığı Mural de la Prehistoria gezeceğimiz yerler arasındadır. Öğle yemeğimiz El Palenque Restorant da özel fırında Tavuk, yerel sebze ve meyvelerden oluşan öğle yemeğimizi aldıktan sonra otelimize transferimizi gerçekleştiriyoruz. 

Not: Turumuz esnasında olmazsa olmazlar arasında olan Ballı Pina Colada-Organik Bal-Kahve-Rom alış verişi-Benito kahvesi ve Rom’u mutlaka denemelisiniz.

Sabah Kahvaltısı : Otelde ücrete dahil olarak alınacaktır.

Öğle Yemeği : Ekstra olarak gerçekleşecek olan Pinar del Rio-Vinales turunda alınacaktır.

Akşam Yemeği : Ekstra olarak alınacaktır.

Para Birimleri : Küba – Peso 


4.Gün Tur Güzergahı

VaraderoHavana

HAVANA – VARADERO

Sabah kahvaltısının ardından Varadero’ya hareket ediyoruz. Varışın ardından otelimize yerleşme. Tam gün serbest zaman. 

* Varadero otelimiz herşey dâhil konseptindedir.

Sabah Kahvaltısı : Otelde ücrete dahil olarak alınacaktır.

Öğle Yemeği : Otelde ücrete dahil olarak alınacaktır.

Akşam Yemeği : Otelde ücrete dahil olarak alınacaktır.

Para Birimleri : Küba – Peso 

5.Gün Tur Güzergahı

Varadero

VARADERO

Kahvaltının ardından otelimizde serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Crusero Del Sol turuna katılabilirler (125 Euro). Bu turumuzda öncelikle Marina Gaviota’dan bineceğimiz Katamaran ile hoşgeldiniz kokteyli eşliğinde Mercan resiflerine gidiyoruz. Burada şnorkelle dalış  fırsatımız olacak. Ardından Rancho Cangrejo’yu ziyaret edecek, yunuslarla yakınlaşacağız. Cayo Blanco’da alacağımız deniz ürünlerinden oluşan (ıstakoz, karides, balık vb.) öğle yemeğinden sonra yüzme ve güneşlenme için serbest zamanımız olacak. Turumuz esnasında yiyecek ve içecekler (alkollü alkolsüz kokteyller ve soft içecekler sınırsızdır) ücretsizdir.

* Varadero otelimiz herşey dâhil konseptindedir.

Sabah Kahvaltısı : Otelde ücrete dahil olarak alınacaktır.

Öğle Yemeği : Otelde ücrete dahil olarak alınacaktır.

Akşam Yemeği : Ekstra olarak gerçekleşecek akşam yemeği turunda alınacaktır.

Para Birimleri : Küba – Peso 

6.Gün Tur Güzergahı

VaraderoHavanaİstanbul

VARADERO – HAVANA – İSTANBUL

Sabah kahvaltıdan sonra serbest zaman. Rehberimizin belirleyeceği saatte Havana Jose Marti Hava Limanı’na transfer. Havana’dan 20.55’de Air France Havayolları’nın AF825 nolu uçuşu ile Paris’e hareket. Ertesi gün saat 11.05’de varış ve yapılacak olan aktarmanın ardından AF1390 nolu uçuş ile saat 21:40’da İstanbul’a hareket saat 03.10’da varış ve turumuzun sonu.

Eşsiz sahiller

Önemli Bilgiler

Not : Çocuk kategorisi 2-12 yaşları arasıdır. Tur sirküsü yayımlandığı 19.02.2022 tarihinde geçerlidir. Aynı tura ait, daha sonraki bir tarihte yayımlanacak tur sirküsü bir öncekini geçersiz kılar. Zorunlu ek hizmetler fiyata dahildir.

Fiyat  ilk 9 kişi için geçerlidir. Sonraki kayıtlar da güncel fiyatlar verilecektir.

 

Katılım Koşulları

Tur Katılım Koşullarıdır. Mutlaka Okuyunuz.

  1. Festival Tur; hava yolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir.

 

  1. Uçuş saatlerimizi bürolarımızdan ve satış temsilcinizden öğrenebilirsiniz. Hava yolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Festival Tur sorumlu tutulamaz.

 

  1. Festival Tur, zorlayıcı nedenlerin bulunması halinde; tur güzergahını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir.

 

  1. Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında ilgili hava yolu kontuarlarında ya da online olarak hava yolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.

 

  1. Uçuşlarda oluşabilecek son dakika rötarları ve kapı değişiklikleri havaalanlarında sesli anons edilmekte ve alandaki bilgi panolarında gösterilmektedir. Bu bilgiler kişiler tarafından takip edilmelidir.

 

  1. Tura katılım için Festival Tur tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen kişilerin uçuşu gerçekleştirememelerinden Festival Tur sorumlu değildir. Uçağı kaçıran kişilerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.

 

  1. Programlarda belirtilen geziler zorlayıcı nedenlerin varlığı halinde, belirtilen gün ya da günler dışında başka bir gün yapılabilir. Programa dahil olarak belirtilen öğle ve akşam yemeği servisleri gerekli görüldüğü durumlarda veya uçuş saatlerindeki değişiklikler nedeni ile acentenin belirlediği restoranlarda verilebilir.

 

  1. Panoramik şehir turu, şehirlerin tanıtımı için düzenlenen 2-3 saat süreli turlardır. Şehir turları ve ekstra turlar, içeriği değişmemek şartıyla farklı günlerde düzenlenebilir. Ekstra tur fiyatları, içerik ve katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilir. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından FESTİVAL TUR  sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda  imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

 

  1. Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Festival Tur sorumlu tutulamaz. Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzeri yapılacak olan ekstra turlarda; tura katılmayacak olan misafirlerimiz rehberimiz tarafından kente girmeden önce yer alan dinlenme alanlarına yönlendirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır. Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından  Festival Tur sorumlu tutulamaz.

 

  1. Tura iştirak eden kişilerin; şahsi eşyaları, çantaları ve valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan, kaybolan veya çalınan eşyalardan Festival Tur sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında ülkeye veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.

 

  1. Festival Tur, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar. 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, ilave yataklar; açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. 3.yatak standart yataktan küçüktür. Fiyat listesinde belirtilen çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir. Otellerde sunulan kontinental kahvaltı tereyağı, reçel veya bal, ekmek, çay veya kahve ile meyve suyundan oluşmaktadır. Grup kahvaltıları ayrı bir salonda servis edilebilir.

 

  1. Katılımcıların seyahat sırasında yanlarında Seyahat Sigortalarını bulundurmaları gerekmektedir.

 

  1. Turlar başka acente turları ile birleştirilebilir. Bu gibi durumlarda Festival Tur misafirleri Festival Tur sorumluluğundadır.

 

  1. Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi yoğun dönemlerde  oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede olabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce bilgi verilecektir.

 

  1. 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvaffakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.

 

  1. Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu ve sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

#ömerlegeziyorum

Hizmetlerimizden Faydalanmak İçin Online Randevu Alabilirsiniz!

6698 sayılı KVKK ve GDPR uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizle ilgili mevzutlara uygun olarak kullanılan çerezler için, Veri ve Çerez Politikasını ziyaret edebilirsiniz.